Nagelserum

  • Gratis verzending

DUIZENDEN KLANTEN WERELDWIJD HEBBEN WAARDERING #Touch

voor geweldige resultaten
NAGELSERUM TOUCH - 15 ML


Mooie handen en verzorgde nagels vormen ons visitekaartje. Helaas, schone, gezonde en sterke nagels zijn soms alleen maar een droom. Vaak zijn ze zacht en bros en de omringende huid is geschuurd en droog. Om dit te voorkomen, heeft  ORPHICA de TOUCH lijn ontwikkeld: dwz. een herstellende en verzorgende behandeling voor de handen.

Dankzij het TOUCH nagelserum met de Deep Regeneration Therapy formule worden zelfs droge en door styling en chemische stoffen beschadigde nagels versterkt, hersteld en goed bevochtigd. De natuurlijke ingrediënten van dit serum verzachten en verzorgen de omringende huid, geven glans en voorkomen het versplinteren van de nagels waardoor deze meer bestand tegen buitenfactoren zijn. Het product is dermatologisch getest.

  • Gratis verzending

STERKE NAGELS EN VERZORGDE HUID ROND DE NAGELS

De voordelen van TOUCH nagelserum worden gewardeerd door klanten die aan het onderzoek van het product hebben deelgenomen.


95%

bevestigd dat bij regelmatig gebruik van het TOUCH serum de nagels en de huid rond de nagels beter worden verzorgd

85%

bevestigd dat bij regelmatig gebruik van het product de nagels en de huid rond de nagels goed zijn bevochtigd

75%

heeft gemerkt dat dankzij het TOUCH serum de nagels niet versplinteren en niet breken

90%

heeft gemerkt dat het TOUCH serum snel indringt en de nagels en omringende huid verzorgt

Ben je op zoek naar een ideaal product voor broze en zwakke nagels? Droom je van mooie huid rond de nagels en van handen die er net zo verzorgd uitzien als in een beautysalon? Dan is het nagelserum TOUCH met de innovatieve Deep Regeneration Therapy formule van ORPHICA iets voor jou. Het product is aan rigoureuze onderzoeken onderworpen die hebben uitgewezen dat de actieve stoffen de nagels tegen mechanische letsels beschermen en de huid rond de nagels verzorgen.

  • Gratis verzending

LEES ONZE KLANTBEOORDELINGEN

Zij hebben de gewenste resultaten bereikt door hun nagels met het TOUCH serum te verzorgen!


Voor Na Ik heb een zeer sensibele handenhuid wat een groot probleem is. Helaas tot nu toe hebben geen cosmetica aan mijn verwachtingen voldaan maar toen ik de TOUCH lijn heb uitgeprobeerd, wist ik meteen dat deze producten voor mij zijn. Door een lange periode heb ik de nagels verlengd maar op den duur bleek, dat deze methode niet geschikt is. De nagels worden zacht en hadden geen glans. Om dit te herstellen, vanaf enige tijd regelmatig gebruik ik het nagelserum TOUCH. Ik heb voor een gecheckte merk en natuurlijke ingrediënten gekozen. Ik heb me niet teleurgesteld en daarom bevel ik dit product aan andere personen.

ANNA, 30 JAAR

Voor Na Ik hou ervan als mijn handen glad, zacht en verzorgd zijn. Tot nu toe hebben alleen sommige schoonheidsproducten aan mijn eisen voldaan en toch was ik elke keer niet 100% tevreden. Ik waardeer  merkproducten van de hoogste kwaliteit, daarom heb ik besloten om schoonheidsproducten van ORPHICA TOUCH lijn uit te proberen. Het nagelserum is het enige middel dat mijn nagels beschermt en verzorgt en tegelijkertijd voedt, zodat ze er mooi uitzien. Ik heb gemerkt dat de huid rond de nagels niet uitdroogt. De nagels zijn sterker, glanzen en zien er verzorgd uit.

IWONA, 26 JAAR

Voor Na Ik ben allergisch en heb moeite om de juiste verzorgingsproducten te kiezen die mijn huid niet irriteren. Tot nu toe kon ik alleen apotheek glycerine gebruiken. Gelukkig heb ik de schoonheidsproducten van de TOUCH lijn gevonden. Ik doe geen manicure maar ik zorg wel regelmatig voor mijn nagels en de huid rond de nagels met behulp van het TOUCH nagelserum. Ik moet er op mijn werk perfect uitzien en dit product van ORPHICA voldoet ideaal aan al mijn verwachtingen. Ik kan het zeker aan anderen aanbevelen. De nagels en de huid rond de nagels zien er mooi uit, ze zijn verzorgd en gevoed wat mij erg verheugt.

ANETA, 29 JAAR

  • Gratis verzending

Unieke bestanddelen

  • Gratis verzending

Het nagelserum TOUCH met de formule Deep Regeneration Therapy vormt een ideale oplossing voor beschadigde nagels zonder glans en uitgedroogde omringende huid. De hoge kwaliteit, veiligheid en doelmatigheid vormen een garantie van tevredenheid van onze klanten die over de werking van dit serum hebben zich overtuigd.

Het bevat ingrediënten en extracten die voor de conditie van de nagels en de omringende huid zorgt, voedt en verzorgt. Wonderolie vormt een occlusie laag die het verdampen van water uit de opperhuid onmogelijk maakt en glans aan de nagels geeft. Arganolie versterkt en herstelt de nagels. Abessijnse olie herstelt droge en door de styling en chemische stoffen beschadigde nagels, herstelt de vochtigheid en glans. Daarnaast versterkt, voorkomt versplintering en bevochtigt de uitgedroogde omringende huid. Vitamine E heeft een anti-oxiderende en beschermende werking. Vitamine B3 stimuleert de productie van ceramiden en keratine waardoor de nagels bestand tegen de werking van buitenfactoren zijn. Synthetische vitamine A verwekt het herstelproces van collageen en elastine in de huid. Natuurlijke fitosterolen werken tegen versplinteren en broze nagels. Squaleen herstelt de lippiden barrière van de opperhuid en voorkomt het overmatig verdampen van water uit de huidoppervlakte, waardoor de omringende huid zachter en gladder is.

  • Gratis verzending

Hoe te gebruiken?

01.

Voordat het nagelserum van de lijn TOUCH te gebruiken, verzeker Je zich dat Je handen en nagels schoon en droog zijn.

02.

Breng het serum op de gereinigde nagel en de omringende huid aan zodat de actieve ingrediënten in de oppervlakte konden indringen.

03.

Was vervolgens het product met warm water af. Gebruik èèn keer per dag.

01.

HOE WERKT HET NAGELSERUM VAN DE TOUCH LIJN?

De actieve ingrediënten van het nagelserum van de TOUCH lijn intensief verzachten en verzorgen de uitgedroogde omringende huid en vervolgens geven ze meer glans en voorkomen het versplinteren van de nagels.

02.

HOE DIENT HET NAGELSERUM VAN DE TOUCH LIJN GEBRUIKT TE WORDEN?

Breng gewoon èèn keer per dag het serum op de gereinigde nagel en de omringende huid aan zodat de actieve ingrediënten in de oppervlakte konden indringen. Was vervolgens het product met warm water af. Niet gebruiken bij overgevoeligheid op een van de ingrediënten van het product. Bij contact van het serum met de ogen, spoel met grote hoeveelheid water.

03.

VOOR WIE IS HET NAGELSERUM VAN DE TOUCH LIJN BESTEMD?

Het nagelserum van de TOUCH lijn is bestemd voor personen van wie de nagels en omringende huid een complexe herstelling en voeding eisen. Als Jij over hun mooi eruitzien wilt zorgen, vormt het nagelserum van de merk ORPHICA een ideale oplossing voor Jij. Om een complexe verzorging aan je handenhuid te garanderen, gebruik ook overige cosmetica van de TOUCH lijn.

04.

WAAROM IS HET NAGELSERUM VAN DE TOUCH LIJN ZO UNIEK?

Het nagelserum TOUCH vormt zo’n uniek product dankzij de formule Deep Regeneration Therapy die zelfs droge en door styling en chemische stoffen beschadigde nagels sterker, hersteld en goed bevochtigd maakt.

05.

WAT IS DE HOUDBAARHEIDSDATUM VAN HET NAGELSERUM VAN DE TOUCH LIJN?

De houdbaarheidsdatum van het product bedraagt 3 maanden vanaf de opening van de verpakking.

06.

IS HET NAGELSERUM VAN DE TOUCH LIJN EEN VEILIG PRODUCT?

Ja, het product is volledig veilig. Het nagelserum van de TOUCH lijn werd aan rigoureuze dermatologische en allergologische onderzoeken onderworpen die hebben bewezen dat zijn natuurlijke ingrediënten de uitgedroogde omringende huid verzachten en verzorgen, glans aan de nagels geven en het versplinteren ervan voorkomen en daarom kan dit product zonder enige zorgen gebruikt worden.

07.

WAT IS DE SAMENSTELLING VAN HET NAGELSERUM VAN DE TOUCH LIJN?

De samenstelling van het nagelserum van de TOUCH lijn bestaat uit: Aqua, Propanediol, Polyacrylamide, Hydrogenated Polydecene, Laureth-7, Ricinus Communis Seed Oil, Coco-Glucoside, Magnesium Aluminum Silicate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Argania Spinosa Kernel Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Niacinamide, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Disodium EDTA, Parfum, Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool.

08.

HOE DIENT HET NAGELSERUM VAN DE TOUCH LIJN BEWAARD TE WORDEN?

Bewaar het product in de kamertemperatuur, het beste tussen 8ᵒC en 25ᵒC in een dicht gesloten verpakking. Vermijd blootstelling aan direct zonlicht. Bescherm tegen kinderen.

09.

KAN HET PRODUCT NAAR HET BUITENLAND WORDEN VERZONDEN?

Natuurlijk. Wij volgen de veranderende trends en behoeften van onze klanten dus onze bestellingen worden op de gehele wereld uitgevoerd. In zulk geval alleen de tijd van het leveren van de verzending wordt langer. Verzendkosten bedragen 20 EUR.

10.

HOE LANG GA IK OP DE VERZENDING WACHTEN?

Het product verzenden wij binnen 2 werkdagen.