Over het merk

Bekijk, waarmee zich ORPHICA bezighoudt, wat is voor ons belangrijk en welke waarden liggen aan ons dagelijks werk ten grondslag .

Onze methode

Wij halen voortdurend inspiratie uit de natuur en ontdekken steeds weer de prachtige eigenschappen van natuurlijke plantenextracten voor productie van innovatieve producten, die veilig zijn, wat door een laboratorisich onderzoek bevestigd is.

Wij creëren de producten van hoogste kwaliteit die niet alleen veilig, maar ook effectief zijn. Dit is mogelijk dankzij de unieke combinatie van natuurkracht en de ontdekkingen van de wetenschap.

Onze missie

Verneem, wat het merk ORPHICA onderscheidt

Onze missie is "Real You" oftewel "de Echte Jij". We willen je helpen jouw natuurlijke schoonheid te ontdekken en benadrukken alle voordelen daarvan. We willen dat je van jezelf kan houden zoals je bent - omdat je mooi bent.

Wereld van ORPHICA bestaat uit zorgvuldig geselecteerde producten met een hoge effectiviteit en innovatie. Orphica is gemaakt voor vrouwen die de hoogste kwaliteit waarderen en zijn op zoek naar de beste oplossingen.

ORPHICA - 100% natuurlijke, veilige ingrediënten

VEILIGHEID

We maken gebruik van natuurlijke ingrediënten. Wij zorgen ervoor dat onze producten veilig zijn en deze controleren wij in zorgvuldige laboratoriumtests, om ervoor te zorgen dat ze geen bijwerkingen veroorzaken.

ORPHICA - Vertrouwd bij vrouwen afkomstig van  35 landen

Vertrouwen

Wij behouden gedetailleerd toezicht op de gehele productie-en distributieproces en daarom zijn wij er dus zeker van dat onze producten voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Dankzij deze won ORPHICA het vertrouwen van klanten uit 35 landen in de wereld.

ORPHICA - Een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten

Innovativiteit

We doen een onderzoek om ervoor te zorgen dat de ingrediënten het meest effectief zijn. Onze inspiratie is de natuur, daarom bieden wij een unieke combinatie van ingrediënten en verbeteren alltijd onze producten.

Emilia Gromska - gediplomeerd schoonheidsspecialiste

"ORPHICA staat voor de hoogste productkwaliteit. De organisatie maakt een zorgvuldige selectie en kiest ingrediënten uit de natuur. Haar preparaten zijn bijzonder effectief. Tegelijk zorgt ze voor veiligheid die zo belangrijk voor ieder van ons is. De ORPHICA cosmetica zijn aan talrijke testen onderworpen om het mogelijke risico op huidirritatie en allergieën te voorkomen. Ook personen met een gevoelige huid kunnen voor de producten van dit merk voor de dagelijkse verzorging kiezen. Ik raad de ORPHICA cosmetica aan voor mensen die een hoge kwaliteit waarderen, voor zichzelf willen zorgen en van een schoon uiterlijk willen genieten".

EMILIA GROMSKA gediplomeerd schoonheidsspecialiste